Mijn producten zijn getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednormering* en de Nederlandse Warenwet. Ze hebben een CE- markering en mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. Elk product wordt voordat deze verzonden wordt handmatig getest en nagemeten.

Bijtring
- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.
- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.
- Reinigen kan gewoon onder de kraan. 
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout.  

De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd

Alle siliconen artikelen die ik verkoop zijn getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen, en uiteraard met glans door de test gekomen! Er kan dus 100% zeker veilig op gekauwd worden!

Er zijn testrapporten voor alle siliconen artikelen, het satijndraad en alle houten artikelen. De rapporten tonen aan dat alle artikelen qua chemische samenstelling voldoen aan de Europese eisen.

Ik knoop de  bijtringen op een bepaalde veilige manier, zo zijn de bijtringen aan twee kanten geknoopt waardoor het satijndraad 2 keer door de gehele ring gaat. Mocht onverhoopt de laatste knoop ooit losraken, dan moet het draad eerst nog helemaal terug door alle kralen, waarna er alsnog een dubbele knoop rest.

Geef deze veiligheidsvoorschriften door aan vrienden, kennissen, familie en aan adressen waar jij je kind achterlaat zoals een kinderopvang, peuterschool of gastoudergezin.
Al onze producten voldoen aan deze criteria

Tot slot
We adviseren om je kindje niet alleen te laten met de producten van Klein Konijn, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Klein Konijn is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Controleer daarom het product voor en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten(in het hout).

Klein Konijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten. Gebruik is geheel op eigen risico.

© 2019 - 2024 Klein Konijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel